Beoordelingen van Etenstijd Groot-Ammers

Recente recensies van Etenstijd Groot-Ammers

4 sterren na 54 reviews

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was perfect op tijd, de smaak was ook top. Alleen jammer dat ze mijn opmerking niet hebben doorgevoerd: ik vroeg of het stoofvlees apart kon, nu was zeker de helft van de friet slap.

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de patat met stoofvlees zat maar heel weinig vlees. In het bakje met slagroom zat echt maar heel weinig slagroom. Bij een van de bestelde ijsjes zaten geen nootjes op, terwijl die wel besteld waren.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten, ondanks enorme drukte maar 20 minuten extra gewacht na afspraaktijd.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

goede service, tijd was perfect en eten was heel lekker

Reactie van Etenstijd:Beste Maria, Bedankt voor de goede review. Groeten Team Etenstijd

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorgtijdstip was nagenoeg exact als wat er geinformeerd was en wat wij gevraagd hadden. eten uitstekend en net zo warm alsof je het direct bij de winkel afgehaald had.

Reactie van Etenstijd:Beste Halma, Bedankt voor de goede review! We doen ons best onze service goed te houden. We zien graag weer bestelling van u tegemoet! Groeten Team Etenstijd

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom lekker gegeten en de bezorging was keurig op tijd

Reactie van Etenstijd:Bedankt voor de goede review!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Etenstijd:Bedankt voor de 5 sterren!

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goed en top!

Reactie van Etenstijd:Bedankt Johan!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling is niet netjes afgeleverd. We moesten zelf onze broodjes weer beleggen, omdat alles door elkaar in de bakjes lag. De smaak was verder goed, maar de broodjes zaten ook aan de buitenkant onder de saus.

Reactie van Etenstijd:Beste Bos, Wat vervelend om te lezen dat de broodjes niet op de juiste manier bezorgd zijn. We hebben dit met elkaar besproken en gaan de broodjes op andere manier verpakken voor bezorging. Wel fijn om te lezen dat de smaak verder goed was. We hoppen weer een bestelling van u te ontvangen. Groetjes Team Etenstijd

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Etenstijd:Bedankt voor de 5 sterren!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en op tijd

Reactie van Etenstijd:Beste Monique, Bedankt voor uw goede review! Team Etenstijd

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 hamburger was losgekomen uit de verpakking dus alles zat onder, ook was het vrij lauw. Verder is het eten goed alleen dat waren wel minpuntjes.

Reactie van Etenstijd:Beste Debbie, Met het bezorgen verschuift er wel eens wast. Wij gaan dit met elkaar bespreken om te kijken of we het anders kunnen doen. Bedankt voor de feedback. Fijn om te lezen dat verder wel gesmaakt heeft. Groeten Team Etenstijd

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, alles was aanwezig en genoeg, chickenburger is echt aanrader 😊

Reactie van Etenstijd:Beste Marjolein, Fijn dat alles naar wens was en dat de crunchy kipburger in de smaakt valt. Tot snel! Groeten Team Etenstijd

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Friet is prima maar meerdere keren broodjes kroket besteld en vaak aan de koude kant maar nu was er zelfs nog een stukje bevroren(!) dus geen aanrader!

Reactie van Etenstijd:Beste Nathalie, Wat vervelend om te lezen dat de kroketten niet helemaal warm waren. Er word naar het bij ons bekende mail adres een kortingscode gestuurd voor een volgende bestelling. We hebben geen telefoontje ontvangen die avond, dan hadden we het op dat moment gelijk kunnen oplossen. De kroketten na kunnen brengen om het goed te maken. We hopen nog eens een bestelling van jullie te mogen ontvangen. Groeten Team Etenstijd

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top food top service!

Reactie van Etenstijd:Beste Menno, Bedankt voor je goede review! Top! Groeten Team Etenstijd

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor 8 personen patat besteld, een zak voor 3 personen en een zak voor 5 personen, 14 euro in totaal. Maar dit is echt te weinig, een enkel bordje patat en niets over. De hoeveelheid patat was veel te weinig. Gelukkig waren de snacks wel goed.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om zes uur besteld voor 19:20 uiteindelijk pas bezorgd om 19:50. Geen idee waarom het zo lang moest duren. Geen toelichting ontvangen.

Reactie van Etenstijd:Beste Cdb, We begrijpen dat het vervelend is om uw bestelling zo laat pas te ontvangen zonder een bericht te ontvangen waarom dat is. Als u om 18:00 uur besteld en de eerste tijd is 19:20 uur betekend dat de eerdere tijden al vol zijn om te bezorgen. Mocht u de bestelling eerder willen hebben kunt de bestelling eerder doorgeven. De reden dat het uw geen bericht heeft ontvangen is de drukte dit mag geen excuus zijn maar dat is het wel. Dan zijn we druk bezig en hebben we geen tijd om contact op te nemen. Onze excuses. We gaan dit met elkaar bespreken dat we in vervolg beter gaan doen. Fijn om te lezen dat de kwaliteit wel goed was. Groeten team Etenstijd

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles prima en zeer op tijd geregeld

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd en precies op tijd bezorgd

Reactie van Etenstijd:Beste Johan, Fijn dat alles in orde was! Bedankt voor de review. Groeten Team Etenstijd

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodje was erg hard de kaas die er op zat had geen smaak en was net rubber. Supersnelle bezorging

Reactie van Etenstijd:Beste Maddy, Wat jammer om te horen dat de kaas niet de juiste smaakt had. Wij gaan dit onderzoeken hoe dat. Fijn om lezen dat de bezorging en de rest wel in orde was. Bedankt voor je review. Groeten Team Etenstijd

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

patat stoofvlees 2 stukken vlees en veel kouder dan de rest van de bestelling. Kipsalon zonder saus. De 2 catamarans waren wel goed, alleen voorkeur 1 zonder ui niet gelukt,was wel met ui. Wachttijd meer dan een uur. Zelfs in de zaak 35 minuten gewacht. We zijn veel beter gewend van jullie

Reactie van Etenstijd:Beste Ellen, Wat vervelend om te horen dat de bestelling niet geheel was zoals gewenst. We gaan dit met elkaar bespreken om zo te proberen dit in de toekomst te voorkomen. We sturen u persoonlijke mail. Groeten team Etenstijd

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit producten. Goed adres voor lunch en snacks. Frietjes zijn echt lekker!

Reactie van Etenstijd:Beste Paul, dank voor de positieve review! Daar worden we vrolijk van. Groeten team Etenstijd!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

Reactie van Etenstijd:Hoi Lars, Kort maar, een zeer krachtige review! dank daarvoor! Team Etenstijd

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas de bestelling niet zoals gevraagd, mayonaise bij product. Daarnaast duurde de tijd tot bezorging bijna een uur! Verder was de kwaliteit wel erg goed en lekker.

Reactie van Etenstijd:Beste Anoniem, Fijn te lezen dat de kwaliteit goed was. Jammer dat uw opmerking van de mayonaise niet goed is gelezen en over het hoofd gezien door ons. We hebben het met elkaar besproken en zullen beter op de opmerkingen gaan letten. Dat u een uur moest wachten voor bezorgingen komt, omdat de tijden ervoor al vol waren. Als u zeker wilt zijn van een eerder bezorging kunt u eventueel een volgende keer uw bestelling eerder plaatsen. Groeten Team Etenstijd

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was wederom prima. Ik vond het wel flink afgekoeld t.o.v. vorige bestelling dus adviseer jullie op de schotels een warmhoudfolie te doen. Verder was het prima!

Reactie van Etenstijd: Beste Wemelsfelder, Bedankt voor de tip deze gaan we met elkaar bespreken. Fijn om te lezen dat het verder in orde was. Groeten Team Etenstijd

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, top

Reactie van Etenstijd:Beste Hans, Bedankt voor de review! Groeten Team Etenstijd

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima. Waarom een minimum van 15 euro voor 1 bestelling voor 1 persoon.

Reactie van Etenstijd:Beste Jan, Wat fijn om te lezen dat het eten prima was. De keuze om online vanaf €15,00 te doen is omdat, bestellingen onder de €15.00 vrij klein zijn. Deze kunnen we makkelijk tussen door klaar maken en is de telefoon niet lang bezet. Heb je een grote bestelling deze graag online, voor kleiner bestelling graag via de telefoon. Groeten Team Etenstijd

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de friet anders dan we gewend waren, leek wat oud en veel harde stukjes.

Reactie van Etenstijd:Beste Natascha, Wat jammer om te lezen dat het niet helemaal naar wens was. Wij zullen dit et elkaar gaan bespreken. Groeten Team Etenstijd

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Netjes en goed verpakt. De boerenfriet goed, alleen vlees met vetrandjes/knars, dat is het enige jammere.

Reactie van Etenstijd:Beste mevrouw Ellen, Wat fijn om te lezen dat u heerlijk heeft gegeten, Helaas was de spek iets te lang gebakken we zullen erop letten! Bedankt voor u review. Groeten team Etenstijd

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

bruin bolletje niet vers, friet is wel eens lekkerder geweest. verder prima

Reactie van Etenstijd:Beste Corne, Wat jammer om te lezen dat alles niet helemaal naar wens was. We hebben het besproken met ons team en weten waarom het bruine broodje helaas niet vers was. Wij zullen dit gaan verbeteren. We hopen je weer terug te zien zodat je de verbetering kan merken. Groeten team Etenstijd

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

goede kwaliteit alleen bestelling was op de afgesproken tijd nog niet gereed

Reactie van Etenstijd:Beste Johan, Wat vervelend dat uw bestelling nog niet klaar was op de gewenste tijd. We doen ons best om de bestelling op tijd klaar te hebben helaas lukt dat niet altijd. We doen ons best dat het niet meer gebeurd.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Etenstijd:Beste J, Bedankt voor de 5 sterren!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gesnackt was prima

Reactie van Etenstijd:Beste Kat, wat fijn om te horen dat u lekker heeft gesnackt. Bedankt voor de 5 sterren.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima gegeten

Reactie van Etenstijd:Beste Cor, Wat fijn om te horen dat u lekker heeft gegeten.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker

Reactie van Etenstijd:Beste mevrouw Hak, Wat fijn om te lezen dat het lekker was!

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zelf afgehaald. De app werkt prima en snel. Prima!

Reactie van Etenstijd:Beste Johan, Wat goed om te lezen dat de app zijn werk doet!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had 3 blikjes redbull besteld kreeg er maar 2

Reactie van Etenstijd:Beste onbekend, Wat vervelend dat u een blikje red bull miste. Dat had niet mogen gebeuren. Onze excuses voor het ongemak we hopen dat u ondanks dat de bestelling niet compleet was u wel lekker heeft gegeten.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten , en mooi op tijd bezorgd door vriendelijk personeel

Reactie van Etenstijd:Beste MH, Bedankt voor u positieve review.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Etenstijd:Bedankt voor de 5 sterren!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was op tijd , alles was netjes ingepakt en alles was aanwezig. Dus gewoon TOP.

Reactie van Etenstijd:Beste Peter, Bedankt voor deze TOP review!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor een lunch op de zaak diverse broodjes besteld, bezorging keurig op tijd en alles zag er goed verzorgd uit! Aanrader....

Reactie van Etenstijd: Beste Autobedrijf van de Wal, Bedankt voor de positieve review fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima producten; goede friet en leuke service. Ik bestel hier graag!

Reactie van Etenstijd:Beste Paul, Bedankt voor de leuke review.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima en snel geregeld en via online toppie!

Reactie van Etenstijd:Beste Johan, Bedankt voor de goede review.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super makkelijk te bestellen. en een ruime keuze aan eten. erg lekker en zeker een aanrader

Reactie van Etenstijd:Beste John, Bedankt voor de 5 sterren!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer makkelijk om te bestellen en netjes optijd. Het heeft heerlijk gesmaakt de friet was voor ons goed gebakken. Is voor herhaling vatbaar.

Reactie van Etenstijd:Beste Gemma, Bedankt voor de 5 sterren!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel, zeer vriendelijke dame die het kwam bezorgen en eten was lekker warm en knapperig, helemaal top.

Reactie van Etenstijd:Beste Suzanne, Bedankt voor de goede review! Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te lang moeten wachten. Daarna ook nog kwartier te laat met bezorgen

Reactie van Etenstijd:Beste mevrouw den Besten, Bedankt voor uw review. Jammer dat het niet gegaan zoals u wenste. We hebben de optie zo snel mogelijk uitgezet. U kunt nu een tijd kiezen en wij merken dan dat beter gaat.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel simpel. Gewoon goed eten en een puike bezorging. Ook niet te laat

Reactie van Etenstijd:Beste Bas, Bedankt voor de 5 sterren!

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de bestelling om 18.09 geplaatst . Met zo snel mogelijk .. Om kwart over 7 gebeld ..waar het bleef.. Niet gelezen dus dat kan zeker beter.

Reactie van Etenstijd:Beste Marianne, Bedankt voor uw review. Toen u uw bestelling had geplaats was de site nog niet zo lang online en moesten we nog wennen. We zien dat u ons 4 sterren heeft gegeven dus we hopen dat ondanks dat het te laat was u wel lekker heeft gegeten. We hopen u nog een keer terug te zien zodat we kunnen laten zien dat we ons hebben verbeterd.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Etenstijd:Bedankt voor de 5 sterren!

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten, Netjes op tijd en vriendelijk Top services

Reactie van Etenstijd:Beste Ghislaine, Bedankt voor de 5 sterren!

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Hardstikke handig online bestellen en dan ophalen volgens afspraak.. Friet was lekker doorgebakken en krokant. Snacks smaakten prima. Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Etenstijd:Beste Johan, Bedankt voor de 5 sterren. We hopen weer lekkere frietjes voor u te mogen bakken.