Beoordelingen van Etenstijd Groot-Ammers

Recente recensies van Etenstijd Groot-Ammers

5 sterren na 18 reviews

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker

Reactie van Etenstijd:Beste mevrouw Hak, Wat fijn om te lezen dat het lekker was!

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zelf afgehaald. De app werkt prima en snel. Prima!

Reactie van Etenstijd:Beste Johan, Wat goed om te lezen dat de app zijn werk doet!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had 3 blikjes redbull besteld kreeg er maar 2

Reactie van Etenstijd:Beste onbekend, Wat vervelend dat u een blikje red bull miste. Dat had niet mogen gebeuren. Onze excuses voor het ongemak we hopen dat u ondanks dat de bestelling niet compleet was u wel lekker heeft gegeten.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten , en mooi op tijd bezorgd door vriendelijk personeel

Reactie van Etenstijd:Beste MH, Bedankt voor u positieve review.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Etenstijd:Bedankt voor de 5 sterren!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was op tijd , alles was netjes ingepakt en alles was aanwezig. Dus gewoon TOP.

Reactie van Etenstijd:Beste Peter, Bedankt voor deze TOP review!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor een lunch op de zaak diverse broodjes besteld, bezorging keurig op tijd en alles zag er goed verzorgd uit! Aanrader....

Reactie van Etenstijd: Beste Autobedrijf van de Wal, Bedankt voor de positieve review fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima producten; goede friet en leuke service. Ik bestel hier graag!

Reactie van Etenstijd:Beste Paul, Bedankt voor de leuke review.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima en snel geregeld en via online toppie!

Reactie van Etenstijd:Beste Johan, Bedankt voor de goede review.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super makkelijk te bestellen. en een ruime keuze aan eten. erg lekker en zeker een aanrader

Reactie van Etenstijd:Beste John, Bedankt voor de 5 sterren!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer makkelijk om te bestellen en netjes optijd. Het heeft heerlijk gesmaakt de friet was voor ons goed gebakken. Is voor herhaling vatbaar.

Reactie van Etenstijd:Beste Gemma, Bedankt voor de 5 sterren!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel, zeer vriendelijke dame die het kwam bezorgen en eten was lekker warm en knapperig, helemaal top.

Reactie van Etenstijd:Beste Suzanne, Bedankt voor de goede review! Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te lang moeten wachten. Daarna ook nog kwartier te laat met bezorgen

Reactie van Etenstijd:Beste mevrouw den Besten, Bedankt voor uw review. Jammer dat het niet gegaan zoals u wenste. We hebben de optie zo snel mogelijk uitgezet. U kunt nu een tijd kiezen en wij merken dan dat beter gaat.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel simpel. Gewoon goed eten en een puike bezorging. Ook niet te laat

Reactie van Etenstijd:Beste Bas, Bedankt voor de 5 sterren!

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de bestelling om 18.09 geplaatst . Met zo snel mogelijk .. Om kwart over 7 gebeld ..waar het bleef.. Niet gelezen dus dat kan zeker beter.

Reactie van Etenstijd:Beste Marianne, Bedankt voor uw review. Toen u uw bestelling had geplaats was de site nog niet zo lang online en moesten we nog wennen. We zien dat u ons 4 sterren heeft gegeven dus we hopen dat ondanks dat het te laat was u wel lekker heeft gegeten. We hopen u nog een keer terug te zien zodat we kunnen laten zien dat we ons hebben verbeterd.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Etenstijd:Bedankt voor de 5 sterren!

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten, Netjes op tijd en vriendelijk Top services

Reactie van Etenstijd:Beste Ghislaine, Bedankt voor de 5 sterren!

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Hardstikke handig online bestellen en dan ophalen volgens afspraak.. Friet was lekker doorgebakken en krokant. Snacks smaakten prima. Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Etenstijd:Beste Johan, Bedankt voor de 5 sterren. We hopen weer lekkere frietjes voor u te mogen bakken.